Over ons

Sinds 1995
Een all-round schadebedrijf

Rengers Schade centrum BV, gevestigd in Nieuw-Weerdinge Drenthe
helpt haar regionale klanten al sinds 1995 bij schade aan hun voertuig
snel weer op weg. Wij zijn gevestigd in de regio Emmen, Borger-Odoorn,
Ter Apel, Vlagtwedde, Stadskanaal, Rütenbrock (Duitsland),
Emmer-Compascum, Exloo, Valtermond, Musselkanaal.

Zowel particulieren als bedrijven wetens ons al jarenlang te vinden als
het gaat om spoedig en deskundig herstel van hun auto, motor,
camper, caravan, bus, vrachtwagen, landbouwvoertuig, aanhangwagen
of wat dan ook maar wielen heeft. Samen met haar zusterbedrijf
Rengers Industrial Coating bieden wij onze klanten een
oplossingsgerichte aanpak. Wij houden daarbij wel van uitdaging en
zien graag alleen maar tevreden klanten!

Rengers gebouw
industrial coating

Rengers Industrial Coatings

Rengers Industrial Coatings, het zusterbedrijf van Schadecentrum
Rengers, verzorgt licht industrieel spuitwerk en assemblage werkzaamheden
voor met name bedrijven welke werkzaamheden aan ons uitbesteden.
Onze kennis van het spuiten van diverse oppervlakten, zoals metaal, aluminium,
kunststof en hout, levert juiste oppervlakte behandeling op. Het assembleren verzorgen wij op wens van de klant, vaak in repeterende hoeveelheden, waarbij ons kwaliteitsmanagementsysteem zorgt voor een gegarandeerd eindproduct en zeer tevreden klanten.

Univé

Wij zijn door Univé erkend als schadehersteller. Door de gemaakte afspraken tussen Univé en Schadecentrum Rengers handelen wij uw schade zowel financieel als administratief direct met uw verzekeraar af. Wel zo makkelijk en zorgeloos!

Groen Gedaan!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent niet alleen dat wij ons bewust zijn van de impact op mens en milieu van ons bedrijf. Wij gaan verder en zijn in het bezit van het keurmerk Groen gedaan! van de Stichting Duurzaam Repareren. Wij Hebben zelfs conform het Pakket van Eisen voor 2021 een rapportcijfer 10 ontvangen! Het hoogst haalbare in het tonen van onze ambitie om onderscheidend te zijn in alle facetten van schadeherstel in al haar.

FOCWA

Schadecentrum Rengers is al sinds jaar en dag gecertificeerd door Focwa, dé schadeherstel branchevereniging, welke de kwaliteit van alle facetten bij schadeherstel borgt en garandeert. Wij zijn zelfs categorie 2 gecertificeerd. Dit betekent dat wij ook alle complexe schades mogen herstellen. Op alle door ons uitgevoerd schadeherstel ontvangt u bovendien een Focwa Garantiebewijs als bewijs van kwalitatief schade herstel en met 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Profile repair

De PROFILE REPA!R techniek is een uitgekiende methode om kleine deuken in caravan- en camperwand snel, perfect en onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk.

Schadeplekken zoals scheuren, gaatjes en deuken bewerken wij met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt vacuum gezogen. Daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is helemaal niet nodig.

PROFILE REPA!R is in heel Europa gepatenteerd en de techniek is grondig getest en goedgekeurd. Bovendien wordt de methode ondersteund door caravanverzekeraars. In de meeste gevallen betaalt de verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met PROFILE REPA!R, mits uw caravan All-Risk verzekerd is.

Volgens deze methode geven wij 10 jaar garantie op de kwaliteit van het schadeherstel.

Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen wij integraal over!

Achmea

Wij zijn door Achmea erkend als schadehersteller. Door de gemaakte afspraken tussen Achmea en Schadecentrum Rengers handelen wij uw schade zowel financieel als administratief direct met uw verzekeraar af. Wel zo makkelijk en zorgeloos!

Aegon

Wij zijn door Aegon erkend als schadehersteller. Door de gemaakte afspraken tussen Aegon en Schadecentrum Rengers handelen wij uw schade zowel financieel als administratief direct met uw verzekeraar af. Wel zo makkelijk en zorgeloos!