Werkzaamheden

Schadecentrum Rengers is al sinds jaar en dag gecertificeerd door Focwa, dé schadeherstel branchevereniging, welke de kwaliteit van alle facetten bij schadeherstel borgt en garandeert. Wij zijn zelfs categorie 2 gecertificeerd. Dit betekent dat wij ook alle complexe schades mogen herstellen. Op alle door ons uitgevoerd schadeherstel ontvangt u bovendien een Focwa Garantiebewijs als bewijs van kwalitatief schade herstel en met 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

De meeste schade die wij aan personenwagens herstellen komt bij ons terecht via zogenaamde gestuurde schade. Dit betekent dat als u uw schade meldt bij uw verzekeringsmaatschappij zij u naar ons kunnen doorsturen. Wij zijn erkend schadehersteller voor Univé en kunnen voor alle verzekeringsmaatschappijen uw schade herstellen.

Maar u kunt ook als particulier of als bedrijf rechtstreeks bij ons terecht. Hoe? Kom eenvoudigweg naar ons toe of bel even voor een afspraak. Uw auto wordt op dezelfde deskundige wijze gerepareerd en dat al sinds 1995!

auto afwerken
auto spuiten
Auto schade herstel
auto in de werkplaats

Ook voor schadeherstel aan grote voertuigen zijn wij goed uitgerust en hebben we voldoende ruimte. Wij hebben zeer veel ervaring met alle soorten schade herstel aan grote bussen en allerlei andere soorten bedrijfswagens. Bedrijven weten ons dan ook goed te vinden voor snel en vakkundig schade herstel en onze uitgebreide expertise wordt alom geprezen.

Onze klanten waarderen ons met een 9,3 en zijn dus zeer tevreden.

Bedrijfswagen reparatie
bedrijfswagen schade
Bedrijfswagen in de werkplaats
bus in de werkplaats

Schadeplekken zoals scheuren, gaatjes en deuken bewerken wij met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van uw caravan of Camper. Eén van onze specialiteiten conform de Profile Repair gepatenteerde techniek.

De PROFILE REPA!R techniek is een uitgekiende methode om kleine deuken in   caravan-  en camperwand snel, perfect en onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk.

PROFILE REPA!R is in heel Europa gepatenteerd en de techniek is grondig getest en goedgekeurd. Bovendien wordt de methode ondersteund door caravanverzekeraars. In de meeste gevallen betaalt de verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met PROFILE REPA!R, mits uw caravan All-Risk verzekerd is.

Volgens deze methode geven wij 10 jaar garantie op de kwaliteit van het schadeherstel. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen wij integraal over!

afwerken

Ook voor schade aan uw motor of scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen daarbij alle soorten schade, zoals het herstellen en spuiten van onderdelen als kappen, tanks en frames.

Wij verrichten deze werkzaamheden met name voor particulieren die zelf hun schade willen laten herstellen. Onze uitgebreide expertise en vakkundigheid, helpen u snel weer op weg en u motor of scooter is weer als nieuw!

afwerk reparatie